“SITE, SOCIALS & ZOEKMACHINES.
EEN VISIE, EEN STRATEGIE, ALLES IN EEN HAND.”

- Yaron M. Bakker

ALLES IN DE HAND, NIET IN HET PAND

Online is voor bedrijven, overheden en instellingen in deze tijd zoveel meer dan een website. De online omgeving van vandaag is dynamisch; medewerkers, bezoekers, klanten, fans en critici. Het verkopen van je verhaal of product met een foto en een leuke aanbieding is al even voorbij. Je vertelt, informeert, luistert, bent betrokken, bent bereikbaar en dat allemaal 24/7.
CAPREA MEDIA verzorgt jouw online wereld. Van de website tot e-mail, van social marketing tot de online support in jouw bedrijf. Bij elke ontwikkeling uitgaande van jouw verhaal, jouw doel, het bedrijfs-DNA.
Allemaal op afstand, maar ook altijd dichtbij. We zijn slechts een telefoontje bij je vandaan. Of een appje. Of een videocall. Hoe ook, we zijn er. 7 dagen per week.

VERANTWOORD VERBINDEN

In de handel geldt al eeuwen dat verkoop een kwestie van gunnen is. Verbinden was geen aandachtspunt, je was immers al verbonden. Iedereen kende iedereen in de eigen gemeenschap en je wist waar Abraham de mosterd haalt. Waar iedereen de mosterd haalt.
We hebben keuzes, de hele wereld is in een paar klikken bereikbaar. Iemand bereiken is makkelijk, maar iemand aan je verbinden lijkt lastiger dan ooit.
Onze concepten zoeken altijd naar verbinding. Manager en medewerker, overheid en burger, verkoper en klant. Jouw verhaal, jouw doelgroep en dat samenbrengen.
Onze systemen zijn allemaal ingericht en ingezet op duurzaam gebruik. Verantwoorde keuzes in energieconsumptie en een actief betrokken houding naar de maatschappij om ons heen.
CAPREA MEDIA - verantwoord verbinden.

WAT WE HOREN, ZIEN & ONTHOUDEN
Content
7%
Tone of voice
38%
LOOK & FEEL
55%  CAPREA MEDIA VERZORGT DE
  • WEBSITE
  • CONTENT
  • HOSTING
  • BACK-END
  • SOCIALS
  • ZOEKMACHINES
  • WEBSUPPORT

  DOEL&REDEN

  CONCEPT

  ONTWERP

  ONTWIKKEL

  GROEI

  .

  BEHOUD

  OOK ZIN OM NIETS TE HOEVEN DOEN?

  image
  https://caprea-media.nl/wp-content/themes/hazel/
  https://caprea-media.nl/
  #d8d8d8
  style2
  paged
  Berichten laden...
  /home/deb112335/domains/caprea-media.nl/public_html/
  #
  on
  none
  loading
  #
  Sort Gallery
  on
  no
  yes
  on
  off
  off